Våren är här!

Så underbart härligt! Nu är det inte längre kolsvart när man kommer till stallet på eftermiddagarna och thermobyxorna är tillbaka inne i garderoben!

Förra helgen var det dags för det årliga besöket på Göteborgs Horse Show, som i år även innehöll ett show-inslag med fantastiska fjordingar! Det var så himla roligt att se och det verkade väldigt populärt då hela publiken jublade! Så roligt att dom gula äntligen fick ta lite plats även inne på arenan och visa vad dom går för!
Fick även med mig en hel del hem från mässan (såklart), bl.a. skydd, stigbyglar, schabrak, lädervård, handskar och sadelgjordstunnel, han kommer bli så snygg!

Malin Baryard verkade tycka det var väldigt roligt att rida guling!

Träningen går framåt, förra torsdagen var det dressyrträning för Lisa, han skötte sig fint och var pigg och sammarbetsvillig, men slutorna är fortfarande väldigt besvärliga.
Liten film från träningen

I onsdags tränade vi även lite markarbete och hoppning för Lisa, vilket var väldigt roligt! Magne har verkligen insett att det är vår och var väl en aning hingstig och okoncentrerad, men han var pigg och verkade tycka det var riktigt roligt! Han var även väldigt snygg i sin nya outfit!


Nu har jag även anmält oss till första tävlingen för säsongen. Det blir i Mullsjö den 1/4 och jag börjar lite lätt med en LB:2, eftersom jag vet hur han brukar vara dom första gångerna han kommer ut på tävling på våren, då är det bäst att inte kräva för mycket utan bara låta honom få ur sig lite frustration, så LA-debuten för i år blir nog två veckor senare, den 15/4, då första omgången av Div. II går av stapeln hemma i Alingsås, ska bli kul!


RSS 2.0